IVERA Autohuolto kattavat autohuolto- ja korjauspalvelut

IVERA AUTOHUOLTO

Kattavat autohuoltopalvelut laadukkaasti Espoossa

Laaja kokemus alalta

IVERA AUTOHUOLTO on vuonna 2009 perustettu paikkallinen autohuoltoyritys Espoossa. IVERA on täyden palvelun asiantunteva ja vastuullinen autokorjaamo. Tarjoamme kattavat autohuolto- ja korjauspalvelut kilpailukykyiseen hintaan ja laadukkaasti. Meillä onnistuu monipuoliset ja vaativatkin korjaukset. Erikoisosaamista löytyy erityisesti VAG konsernin autoista. Vuosien aikana kokemusta on toki kertynyt monimerkkisista autoista.

Huollamme ja korjaamme kaikki automerkit luotettavasti ammattitaidolla ja vankalla kokemuksella. Valitse autokorjaamoksesi IVERAn jos haluat parasta autollesi. Tervetuloa tutustumaan!

Osaava tiimi

IVERAlla työskentelee 6 henkilön ammattitaitoinen ja kokenut tiimi. Päivitämme jatkuvasti ammattitaitojamme ja monipuolista osaamistamme, jotta voimme palvella asiakkaitamme tehokkaasti ja vastuullisesti asiantuntemuksella.

Asiantunteva ja kokenut IVERA Autohuollon henkilöstö.

Korjaamotila ja kattava kalusto

IVERA Autohuollolla on korkeaa korjaamotilaa n. 250 m2 ja nosturipaikkoja 5 kpl. IVERAn kattavat ja nykyaikaiset korjaus- ja huoltokalusto ja työvälineet päivittyvät jatkuvasti.

IVERA tarjoaa kattavat autohuoltopalvelut laadukkaasti Espoossa

Työntakuu

Työssämme käytämme alkuperäisiä tai alkuperäistä vastaavia laadukkaita Fixus varaosia ja korkealaatuisia öljyjä. Annamme asiakkaillemme täydellisen työntakuun: takuu työlle 24 kk ja takuu varaosille 12 kk.

Asiakaslähtöisyys

Pidämme asiakkaistamme hyvää huolta ja tarjoamme laadukasta palvelua. Työt suoritetaan asiakkaan kanssa sovitulla tavalla. Pidämme asiakkaat ajan tasalla auton korjaamiseen liittyvistä poikkeustilanteista ja kustannuksista. Neuvomme asiakkaita myös muista korjaustarpeista.

Asiakaslähtöisyys on tärkeä IVERA Autohuollon toiminnassa.

Ympäristövastuullisuus

IVERA pitää huolta ympäristöstä ja jätteiden kierrätyksestä.

Tyypillisesti autokorjaamon korjaus- ja huoltotoiminnassa syntyy paljon jätettä. Vastuullisena korjaamona huolehdimme jätteiden keräämisestä ja ympäristöystävällisestä jätehuollon järjestämisestä. Ympäristöhuoltoomme kuuluu jätteiden kerääminen ja lajittelu, kierrätys ja ongelmajätteiden asianmukainen käsittely.

Osa Fixus-ketjua

IVERA on osa Fixus ketjua ja tarjoaa rahoitusta Fixus Laskulla.

Olemme osa maanlaajusta Fixus ketjua.

Asiakkaalla on näin mahdollisuus maksaa autonsa huollon ja korjauksen Fixus Laskulla. Maksutapana kätevä lasku tai joustava osamaksu.

Lisätietoja palveluntarjoajan sivuilta: https://www.innovoice.fi/fixus.

Hyvä sijainti

Meille on helppo tulla. Sijaitsemme erinomaisella paikalla hyvien liikenneyhteyksien varrella Kiviruukin teollisuusalueella Länsiväylän tuntumassa. IVERA Autohuolto löytyy helposti Espoon Saunalahden ja Tillinmäen kupeessa.

IVERA Autohuolto tarjoaa kattavat autohuoltopalvelut laadukkaasti Espoossa